De la 1 septembrie 2020, puteti gasi la hotelurile din programul ”Litoralul pentru toti” o noapte de cazare incepand de la  70 de lei, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Aflat la a 37-a editie, programul special “Litoralul pentru Toti” prezinta acelasi interes din partea turistilor, ca si acum 18 ani, cand a fost lansat, fiind singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

In programul ”Litoralul pentru toti” s-au inscris in program 49 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitia turistilor un numar de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vandute atat prin agentiile de turism partenere si revanzatorii lor, cat si direct de catre hoteluri.

Cei care aleg sa mearga la mare intre 1 si 30 septembrie, pot beneficia de tarife pentru o noapte de cazare cu pana la 65% mai mici fata de cele din varf de sezon, anunta Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

In program sunt acceptate tichete de vacanta.

Vezi aici lista hotelurilor inscrise in program.

Leave A Comment

Related Posts